• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

My Magic Mud

Merken

My Magic Mud

Van huismiddel tot internationaal merk

De oprichtster & CEO, Jessica Arman, moeder van vier kinderen, ontwikkelde My Magic Mud voor de gevoelige tanden van haar dochter. Toen haar dochter Allie een #mudselfie postte op social media wilden vrienden en familie dit ook meteen proberen. My Magic Mud was geboren en de actieve kool trend was een feit.

Ook toen haar merk begon te groeien, bleef Jessica trouw aan haar overtuiging van het belang van natuurlijke gezondheid. Ze overwoog alleen het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit die ze ook haar kinderen zou laten gebruiken. Haar visie verwezenlijken was geen makkelijke opgave, maar ze hield vol en met succes. Jessica heeft de huidige tandzorg volledig op zijn kop gezet met een internationaal, goed verkopend merk.

Vanuit San Marcos in Texas creëerde My Magic Mud vanuit haar visie op natuurlijke gezondheid een volledige lijn aan kwalitatieve producten. In 2015 heeft My Magic Mud hun hoofdkantoor tijdelijk omgetoverd tot het hoofdkantoor van “Fluoride Free San Marco’s”, een lokale samenwerking van waaruit ze succesvol hebben gestreden voor kraanwater zonder fluoride in de regio.

Het My Magic Mud team bestaat uit familie en vrienden in New Braunfels, een aantal kleine dorpen in het midden van Texas.