• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Privacybeleid

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle gegevens die we verzamelen, gebruiken en opslaan van onze klanten en andere gebruikers van onze website. 

Je privacy is gegarandeerd bij ons

Jouw privégegevens blijven privé. Dat betekent dat we je persoonlijke informatie nooit zonder jouw toestemming delen met derde partijen voor marketing-doeleinden. je gegevens zijn bij ons veilig. 

De enige partijen waarmee we zonder jouw toestemming gegevens zullen delen zijn:

Met een partij die ons wil overnemen of met ons wil fuseren

In het zéér onwaarschijnlijke geval dat dat ooit gaat gebeuren :)

Toezichthouders, fiscale autoriteiten of opsporingsinstanties

Als we denken dat we verplicht zijn op basis van de wet- of regelgeving.

De rechter en wederpartijen

In een rechtszaak waarin jouw gegevens als bewijs van belang zijn.

Ook als je persoonsgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, zorgen we ervoor dat jouw privacy zo goed mogelijk beschermd blijft. We werken dan bijvoorbeeld met Europese modelcontracten die speciaal voor dit soort gevallen zijn opgesteld.

Bescherming persoonsgegevens

Als je bij ons bestelt, heb je geen behoefte aan meekijkers. Dat begrijpen wij goed. Daarom doen wij er alles aan om je privé-gegevens ook echt privé te houden. Dat doen wij conform het College Bescherming Persoonsgegevens. 

Wat doen wij zelf met je gegevens? Niets. We geven ze niet weg aan anderen en gebruiken ze ook niet om je te stalken. Wij versturen nieuwsbrieven maar alleen als je hebt aangegeven dat je daarin interesse hebt. 

Welke gegevens en informatie verzamelt en verwerkt Improve Your Health?

Als je onze website gebruikt, verzamelen we drie soorten gegevens:

  • Gegevens die je ons zelf hebt verstrekt

    Dit zijn onder meer de gegevens die je opgeeft als je je bij Improve Your Health aanmeldt. Bijvoorbeeld je e-mailadres en wachtwoord, maar ook je adres en telefoonnummer, zodat we weten waar we je contact kunnen opnemen als dat nodig is. Zodra je bestelt, slaan we ook je bestelling en betaalinformatie op. Verder verstrek je ook zelf gegevens als je met onze klantenservice belt of mailt.

  • Automatisch gegenereerde gegevens

    Om onze website fatsoenlijk te kunnen laten werken, verzamelen we ook automatisch gegenereerde informatie. Daarbij moet je denken aan je IP-adres, de pagina’s die je bezoekt op onze websites en hoe lang dat duurt, de browser die je gebruikt en het versienummer, en de Uniform Resource Locators-clickstream. Dat laatste betekent dat we opslaan waar je vandaan komt en naartoe gaat als je onze website bezoekt of hebt bezocht. Verder houden we bij of je onze e-mails leest en waar je in die e-mails op klikt. Zo kunnen we onze mails steeds beter en relevanter maken.

Waar gebruiken we de gegevens voor?

Promoties

Het kan zijn dat we bij toekomstige speciale acties aanvullende informatie van je nodig zullen hebben. Deze informatie zullen we dan koppelen aan jouw account, zodat je met deze speciale actie mee kunt doen.

Beoordelingen

Nadat je bestelling is bezorgd, vragen we in de mail of alles naar wens was. Zo kunnen we je sneller helpen als je een klacht hebt. Ook bepalen we zo hoe we onze service nog verder kunnen verbeteren. Je beslist zelf of je hieraan meedoet en welke informatie je geeft. De informatie die je geeft, slaan we op bij je bestelling. Mocht het nodig zijn, dan gebruiken we je gegevens om antwoord te geven op jouw reactie.

Nieuwsbrief

Schrijf je je in voor de nieuwsbrief, dan geldt hetzelfde. Je ontvangt van ons gratis nieuwsbrieven met interessante informatie of een leuke aanbieding of actie. We zullen je gegevens nooit misbruiken voor spam of aan anderen geven.

Heb je later geen interesse meer in de nieuwsbrief, dan vinden we dat jammer, maar uitschrijven is dan in een seconde gepiept. Onder elke mail vind je een linkje om je direct af te melden. 

Contact

Als je contact opneemt met onze klantenservice, dan slaan we jouw contactgegevens en jouw vraag of klacht op. De informatie die we hiermee verzamelen, gebruiken we om je vraag of klacht te beantwoorden en voor algemene statistieken.

Product recall

Als een van onze producenten of leveranciers een product wil terughalen uit de markt (bijvoorbeeld uit veiligheidsoverwegingen) dan kunnen we jouw bestelinformatie en gegevens gebruiken om je dit te laten weten.

Hoe zit het met cookies?

Net als bijna alle andere websites, gebruiken ook de websites van Improve Your Health cookies. Cookies zijn kleine informatiebestanden die jouw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je een website gebruikt. Bekijk ook ons cookiebeleid

Veel cookies zorgen ervoor dat je een website goed kunt gebruiken. Dankzij cookies hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw in te loggen of steeds dezelfde informatie te downloaden als je een website opnieuw bezoekt. Andere cookies helpen om te zien hoe een website wordt gebruikt, of om gericht met gebruikers te kunnen communiceren. Ook voor ons is dit handig, omdat we dan steeds beter begrijpen hoe je onze website gebruikt, waardoor wij onze website steeds beter en klantvriendelijker kunnen maken. En dat is fijn bij je volgende bezoek! 

Vind je dit vervelend, dan kan je de cookies altijd uitschakelen. Helaas kunnen wij dan niet garanderen dat alles op onze website goed werkt. 

Hoe kan ik mijn gegevens inzien, wijzigen, verbeteren of verwijderen?

Natuurlijk blijf je zelf de baas over je eigen gegevens. Daarom kun je op elk moment inzage vragen in de informatie die we van jou hebben opgeslagen en gebruiken. Ook kun je altijd gegevens wijzigen of verwijderen. Ten slotte heb je ook het recht van verzet tegen onze verwerkingen van je gegevens.

Als je dat wil, kan je op elk gewenst moment je persoonsgegevens door ons laten inzien, wijzigen of verwijderen. Je kan ons hierom vragen per mail via info@improveyourhealth.eu of via het contactformulier. Bij verwijdering van de klantgegevens ontvang je van ons een bevestiging wanneer we dit voor je in orde hebben gemaakt. 

Als je een verzoek indient of je recht van verzet uitoefent, vragen we je om een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Zo weten we zeker dat jij het bent en voorkomen we dat iemand anders er met je gegevens vandoor gaat. Maak voor de veiligheid wel even het BSN-nummer onleesbaar en je pasfoto onherkenbaar.

Heb je nog vragen over ons privacybeleid? Je mag ons altijd mailen op info@improveyourhealth.eu Ben je niet tevreden met de manier waarop je jouw privacyverzoek hebben afgehandeld? Dan kun je altijd je klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inloggen? niet nodig!

Heb je er een hekel aan als je je eerst moet inschrijven bij een webshop voordat je wat kan kopen? Bij ons hoeft dat niet. Je kan bij ons kopen zonder een profiel aan te maken. Uiteraard hebben wij wel je naam, adres, telefoonnummer en emailadres nodig. Anders kunnen wij niet bij je bezorgen, of kunnen we je niet bereiken als we je nodig hebben over je bestelling. 

Kan dit privacybeleid worden gewijzigd?

Dit privacybeleid kan inderdaad wijzigen. Bijvoorbeeld naar aanleiding van nieuwe wet- of regelgeving. De laatste, actuele versie van het privacybeleid vind je altijd op deze pagina. Daarin zetten we ook steeds de laatste datum van wijziging. Als we dingen wijzigen in ons beleid die voor jou belangrijk zijn, dan laten we dat natuurlijk ook op andere manieren aan je weten (bijvoorbeeld via e-mail).

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018.