Let op deze 3 belangrijke dingen als je zwarte tandpasta koopt

Let op deze 3 belangrijke dingen als je zwarte tandpasta koopt

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen zwarte tandpasta’s precies en waar moet je op letten als je ècht goede actieve kool tandpasta wilt kopen die werkt? Lees snel verder.

Verschillen tussen soorten zwarte tandpasta

Je vindt steeds vaker zwarte tandpasta in de schappen van (natuur)winkels. Je kunt bijna wel zeggen dat het echt een trend aan het worden is. Dat komt omdat het echt werkt. Lees hierover ook DEZE blog. Er zit echter heel veel verschil tussen al die tandpasta’s. Bij elke trend zijn er altijd bedrijven die een graantje mee willen pikken van het succes en dat gaat helaas heel vaak ten koste van de kwaliteit. Er ligt best wel veel zwarte ‘troep’ in de winkels, en dat betekent dus extra opletten wat je koopt.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen zwarte tandpasta’s precies en waar moet je op letten als je ècht goede actieve kool tandpasta wilt kopen die werkt? Lees snel verder.

 

Actieve kool vs zwarte kleurstof

Let op dat de tandpasta ook echt actieve kool als hoofdbestanddeel bevat, dat is namelijk het werkzame ingrediënt. Veel zwarte tandpasta’s bevatten waterstofperoxide en andere chemicaliën voor de whitening werking en zijn alleen zwart gemaakt met een beetje houtskool voor de kleur. Let dus goed op de ingrediëntenlijst. De whitening ‘werking’ van goedkope zwarte tandpasta is vaak op basis van waterstofperoxide (Sodium Pyrophosphate). Dat is niet alleen onnatuurlijk en schadelijk, maar door de kleine hoeveelheid die er maar mag zitten in vrij verkrijgbare tandverzorgingsproducten (maximaal 0,01%) ook nog eens nauwelijks werkzaam. My Magic Mud is op basis van actieve kool uit biologische kokosnootschillen. De werkzame stof in onze tandpasta is actieve kool en hij werkt daarom ècht! Uit laboratorium testen blijkt dat My Magic Mud tandpasta je tanden zichtbaar witter maakt en dat onze actieve kool 100% veilig is voor je glazuur voor dagelijks gebruik.

 

100% natuurlijk vs chemicaliën

Veel zwarte tandpasta’s bevatten naast een aantal natuurlijke ingrediënten ook chemicaliën (zoals Phenoxyethanol, een onveilig alternatief voor parabenen, een veel gebruikt en dubieus conserveermiddel) voor de houdbaarheid reinigende werking of smaak. My Magic Mud bevat geen chemische ingrediënten of conserveermiddelen, alleen diatomaceus earth. Een 100% natuurlijk en noodzakelijk conserveermiddel dat je gewoon veilig kunt eten. De smaak komt alleen vanuit natuurlijke oliën en extracten zoals pepermuntolie en sinaasappelschilolie. Geen aroma’s. De smaak is daarom natuurlijk en onovertroffen fris! Conclusie: Nogmaals goed kijken naar de kleine lettertjes van de ingrediëntenlijst dus. 

 

Detox voor je mond vs een tijdelijk frisse adem

Naar actieve kool uit biologische kokosnootschillen bevat My Magic Mud ook andere natuurlijke ingrediënten die je tanden en tandvlees verzorgen. Bentonietklei en biologische kokosolie verzorgen je tandvlees en zijn antibacterieel en ontstekingsremmend, een 100% natuurlijke detox van je mond. Bentonietklei bevat daarnaast mineralen die je tandglazuur versterken en zo op een natuurlijke manier gaatjes voorkomt. Een gezonde mond en daardoor een frisse adem dus! Goedkope zwarte tandpasta bevat al deze ingrediënten niet en zorgt dus alleen voor een tijdelijke frisse adem door de pepermuntsmaak.

 

My Magic Mud is de beste zwarte tandpasta

Zoals je kunt lezen is My Magic Mud zonder twijfel de beste èn meest natuurlijke zwarte tandpasta op de markt. Wil je dus een tandpasta die ècht werkt en die ook nog eens zorgt voor een gezondere mond en een frisse adem op een natuurlijke manier, poets dan met My Magic Mud! My Magic Mud heeft zelfs een award gewonnen voor beste en snelst groeiende ‘natural oral care brand’ in Noord-Amerika. Daar zijn we natuurlijk super blij mee, want het bewijst dat de producten van My Magic Mud ècht werken en van hoge kwaliteit zijn. Laat je dus niet verleiden tot een goedkoop alternatief als het om je gezondheid gaat, maar geeft je mond en tanden het beste!

Bekijk ook ons filmpje over de verschillen tussen tandpasta's:

 

My Magic Mud Whitening tandpasta kopen

Bij Improve Your Health verkopen we alleen producten waar we 100% achter staan. Omdat we zo enthousiast zijn over My Magic Mud vonden we dat je deze ook in Nederland zou moeten kunnen kopen. Want wie wil er nou geen witte stralende glimlach en een gezonde mond op een 100% natuurlijke manier? Verkrijgbaar in tandpoeder en tandpasta in drie heerlijke smaken.

Koop HIER direct My Magic Mud tandpasta in 3 verschillende smaken of My Magic Mud tandpoeder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.