• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retouren

14 dagen bedenktijd! 

Heb je producten besteld en ben je niet tevreden? Is het product toch anders dan je had verwacht? Geen probleem! Je hebt 14 dagen bedenktijd over elke bestelling die je bij ons plaatst. 

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Stuur je product in de originele verpakking naar ons terug. Het product dient ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Voeg de pakbon erbij zodat wij jouw persoonlijke gegevens bij de hand hebben zodat wij uw geld kunnen terugstorten. Het retouradres is: 

QLS Fulfilment
t.a.v.Improve Your Health B.V.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht

Geld terug?

Binnen 5 dagen na ontvangst van het product bij ons op het magazijn staat je geld alweer op je rekening. Je dient het product wel ongebruikt en in de originele verpakking te retourneren. Het geld wordt standaard teruggestort op de rekening waarvan de bestelling door jou is betaald. Ook vergoeden we de verzendkosten die je maakt om het pakket te retourneren. 

Retouren: 14 dagen bedenktijd + 14 dagen retour sturen

Ben je niet blij met je aankoop? Dan zijn wij ook niet blij. Je mag je product altijd gratis aan ons terugsturen binnen 14 dagen. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De enige voorwaarden die we hieraan stellen, is dat het product in originele staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Geopende en gebruikte producten worden niet door ons retour genomen. Twijfel je of je een product kan retourneren? Neem dan even contact met ons op via [email protected]

Is je product beschadigd?

Wij verzenden honderden pakketjes per maand. Is je bestelling beschadigd bij je aangekomen? Maak dan met je telefoon een foto van de beschadiging, stuur deze naar [email protected], dan lossen wij het voor je op. Je krijgt binnen 1 werkdag na ontvangst van je foto van ons een nieuw product. En natuurlijk een excuus! 

Overige vragen over retouren en onze service?

Neem gerust contact met ons op! [email protected]