Mooie witte tanden met actieve kool

  • Geplaatst op
  • Door Janneke IYH
  • 2
Mooie witte tanden met actieve kool

Mooie witte tanden, wie wil dat nou niet? Maar de reguliere manieren om je tanden te bleken zijn vaak duur, beschadigen je tanden of werken helemaal niet!

Tanden bleken met natuurlijke tandpasta voor mooie witte tanden

Mooie witte tanden, wie wil dat nou niet? Maar de reguliere manieren om je tanden te bleken zijn vaak duur, beschadigen je tanden of werken helemaal niet! Nu is er een 100% natuurlijke manier om mooie witte tanden te krijgen zonder je tanden te beschadigen. Met actieve kool. Hieronder vertel ik jullie alles over mijn ervaringen met My Magic Mud, een natuurlijke tandpasta die actieve kool bevat. 

 

Verschillende manieren om tanden te bleken

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je tanden te bleken bij de tandarts, deze bleekmiddelen bevatten vaak waterstofperoxide wat je tandglazuur beschadigt. Het werkt wel, maar omdat je tandglazuur daarna juist poreuzer wordt, zullen ze in de toekomst juist nog sneller verkleuren. Om nog maar niet te spreken over de kosten, zo’n behandeling is vreselijk duur! Een bleeksetje van de drogist is goedkoper, maar bevat ook waterstofperoxide. Helaas vaak in lage concentraties waardoor het daarom vaak niet eens echt werkt.

Omdat bijna iedereen wel mooie witte tanden wil, vind je in de supermarkt ontelbaar veel Whitening tandpasta’s. Alleen.. als die zouden werken had iedereen nu witte tanden! In zulke tandpasta’s mag een heel klein beetje bleekmiddel zitten, zo weinig dat het vaak niet werkt. Daarnaast bevatten ze vaak een soort chemisch scrubmiddel dat je tanden polijst, maar daardoor ook je tandglazuur kunnen beschadigen.

Ik ging dus op zoek naar een manier om je tanden te bleken, zonder ze te beschadigen. En eentje waarbij ik niet m’n hele spaarrekening hoefde te plunderen.. 

 

Mooie witte tanden met actieve kool

En die manier vond ik! Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op verhalen over actieve kool. Actieve kool heeft een enorm oppervlakte (1 gram heeft een oppervlakte van bijna 3000 m2, wel 7 basketbalvelden!) dat de eigenschap heeft stoffen aan zich te binden en direct in te sluiten. Dat is een scheikundig proces dat adsorptie wordt genoemd. Door dat proces worden onzuiverheden, vlekken en gifstoffen op je tanden en in je mond als een magneet aangetrokken door de actieve kool. Zonder te polijsten of te bleken verdwijnen de verkleuringen, vlekken en tandplak dus van je tanden. Hierdoor beschadigt je tandglazuur niet. Actieve kool is een natuurlijke stof en kun je zelfs gewoon eten. Dat klonk veelbelovend vond ik!

 

My Magic Mud Whitening tandpasta met actieve kool

Ik ontdekte My Magic Mud, een 100% natuurlijk tandpasta-merk uit Amerika dat daar inmiddels al een enorme sensatie is. Ze hebben verschillende producten zoals tandpoeder, maar ook gewone tandpasta.

De tandpasta bevat 100% natuurlijke actieve kool uit kokosnoot en bevat daarnaast ook bentoniet klei dat bekend staat om zijn ontgiftende werking. Verder bevat My Magic Mud alleen maar natuurlijke en gezonde ingrediënten en bevat het geen fluoride, is het GMO-vrij en is het gecertificeerd volgens de Natural Cosmetics Standards. Mijn richtlijn voor cosmetica is altijd dat je het gerust kunt gebruiken als je het ook zonder problemen kunt eten en dat is bij deze tandpasta het geval. Ik kon dus niet wachten om het uit te proberen!

 

Hoe gebruik je My Magic Mud Whitening tandpasta?

In het begin schrok ik toch een beetje, de tandpasta is zwart! Een zwarte tandpasta om wittere tanden te krijgen is toch wat bijzonder. Daarnaast moet je wel voorzichtig zijn, want als je spettert heb je overal zwarte spetters in je badkamer. Dus houd je mond goed dicht en spuug je tandpasta uit onder de lopende kraan. Dat went gelukkig snel! Gebruik hem als volgt:

Doe een normale hoeveelheid tandpasta op een vochtige tandenborstel en begin zachtjes met poetsen. Omdat er geen kunstmatige schuimende middelen in zitten, gaat deze tandpasta niet schuimen, dat is normaal. Poets ongeveer 2 minuten zoals je normaal ook zou doen. Houd je mond dus goed dicht en blijf voor de zekerheid boven de wasbak hangen. Als je dan knoeit is het niet zo erg. Spuug uit boven de wasbak en spoel je mond en je tandenborstel af. Poets daarna je tong met de schone tandenborstel, die is namelijk ook wat zwart geworden, en spoel nogmaals goed je mond. Je kunt daarna je tanden flossen, maar ik doe dat zelf nooit.

In tegenstelling tot veel andere natuurlijke tandpasta’s vind ik deze ook heel lekker smaken (echt een beetje zoals je gewend bent van tandpasta) en voelen je tanden daarna meteen heel schoon en glad.

 

Echt wittere tanden met actieve kool tandpasta

En wat was dan het resultaat? Ik was in het begin toch wat sceptisch, omdat ik nog nooit echt een tandpasta had gevonden waarvan m’n tanden echt witter werden. Maar ik was echt enorm verrast door het resultaat! Na een paar dagen zag ik al duidelijk verschil en zelfs de bruine vlekjes op m’n facing waren direct verdwenen. Voor de zekerheid vroeg ik het ook aan mijn omgeving en zij zagen het ook! Onnodig te zeggen dat zij ook My Magic Mud meteen hebben uitgeprobeerd. 

Geadviseerd wordt om de tandpasta de eerste twee weken dagelijks te gebruiken of tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Daarna gebruik je hem minstens 2 tot 3 keer per week om je resultaat te behouden. Omdat ik hem zo fijn en lekker vind, gebruik ik My Magic Mud nog steeds iedere avond. Omdat deze tandpasta je tanden niet beschadigt, kun je hem zo vaak gebruiken als je wilt.

 

My Magic Mud Whitening tandpasta kopen

Bij Improve Your Health verkopen we alleen producten waar we 100% achter staan. Omdat we zo enthousiast zijn over My Magic Mud vonden we dat je deze ook in Nederland zou moeten kunnen kopen. Want wie wil er nou geen witte stralende glimlach? Daarom hebben we de Whitening tandpasta en de tandpoeder toegevoegd aan ons assortiment.

 

                                           

 

Koop HIER direct My Magic Mud tandpasta of tandpoeder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.